KaBOOM!

ANOUK-TRIBUTE

KaBOOM! is een rockcoverband die is geformeerd rond één van de meest overtuigende rockzangeressen van Zuid-Holland, Liza van Rutte. Met vijf energieke en ervaren podiumdieren eist ze in haar shows elke seconde aandacht op tussen ‘Are you Ready’ en ‘Thank you and Good Night!’

KaBOOM! In 2012 laat de band ongeveer 1500 Nederlandse coverbands achter zich door de finale van The Clash of the Coverbands te bereiken. Met een opzwepende mix van zware, bombastische modern rock stampen ze zelfverzekerd over de bekendste podia van Nederland, De Boerderij, Het Paard van Troje, De Vorstin en uiteindelijk over de catwalk van 013 in Tilburg.

In 2015 maakt KaBOOM! een zijstap; KaBOOM! goes Anouk. Liza’s performance en stem roepen vergelijking op met die van Anouk en KaBOOM! besluit een tribute te doen in de Paap in Den Haag, nota bene het podium waar Anouk is ontdekt. De reacties zijn lovend en KaBOOM! doet diverse grote optredens met haar Anouk Tribute. Met de passie, de ervaring en de performance die Liza en haar band met zich meebrengen, groeit KaBOOM! goes Anouk in korte tijd uit tot de meest indrukwekkende Anouk Tribute band van dit moment.

KaBOOM! goes Anouk gaat verder dan het plichtmatig spelen van de grootste hits van de Haagse zangeres. Door de opbouw te volgen van Anouk’s beste video registraties en die aan te vullen met nieuw hitmateriaal maakt KaBOOM! goes Anouk een unieke combinatie. De rush van een live optreden van Anouk met het prettige gevoel van herkenning. Goed voor een avond spetterend entertainment!

Video: The Clash of the Cover Bands/Artists & Bands.Foto's: Rob Lamping Fotografie.


Deutsch: KaBOOM!
English: KaBOOM!

Agenda meer info »

VooDoo People
28-10-2017 - P79, den Bosch

Damaged Justice
02-12-2017 - Los Amuigitos, Tuitjenhorn