Trigger verwelkomt: Thin Lizzy Project!

Thin Lizzy was in de jaren zeventig de eerste succesvolle Ierse hardrockband. Ingrediënten: Ierse roots, tienerrebellie en working-class frustraties. De band bouwde een wilde reputatie, zowel op als naast het podium. De Afro-Ierse zanger/bassist Phil Lynott had hiervoor de perfecte utstraling. Zijn stoere stemgeluid werd ondersteund door hoekige powerchords en dubbelloops gitaarharmonieën. De band brak door in 1976 met The Boys Are Back In Town en het titelnummer van Jailbreak. Voor alle fans van deze klassieke hardrock is er de Thin Lizzy Project! Jong talent laat samen met een oude rot in het vak de hoogtijdagen van Thin Lizzy herleven! Melodische gitaarpartijen met vette riffs, een strakke beat met briljante breaks, een ronkende bas en een rauwe strot met gevoelige teksten. The boys (and girl) are back in town!

Meer info? Check de band hier!

credits: Sonja Snoodijk


Share:

Leave a Reply

vijf × een =

Copyright 2019 Trigger Management & Bookings | Algemene voorwaarden