British Fame terug bij Trigger Bookings!

En dan hebben nog een leuk nieuwtje voor het weekend: British Fame is terug bij Trigger Bookings! British Fame is een eerbetoon aan een muziekstijl. Aan de Britse rock zoals die eind jaren 60, begin jaren 70 is ontstaan in Engeland; een stroming die vervolgens bands over de hele wereld inspireerde. Het is een rauwe sound, soms bijtend, maar altijd eerlijk en direct. Geen gepolijste softrock, maar de ‘cranked Marshall’ als uitgangspunt. Grote voorbeelden van deze stroming zijn Deep Purple, Led Zeppelin, The Beatles, The Who, maar ook Black Sabbath, Rolling Stones, Beatles en Queen. De band heeft haar naam weten te vestigen als een tribute die muzikaal-technisch op hoog niveau presteert. Met zowel een frontzanger als -zangeres brengt de band een rockshow vol afwisselende vocals, spectaculaire samenzang en duetten die garant staan voor kippenvel. Herbeleef de hoogtijdagen van Led Zeppelin, Queen, Deep Purple, The Beatles en Black Sabbath. Ga volledig uit je dak wanneer de klassiekers van Iron Maiden, Judas Priest en Whitesnake voorbij komen en voel het kippenvel bij Deep Purple’s “Child In Time” of Led Zeppelins “Whole Lotta Love”.

Voor meer informatie, klik hier!

Share:
Copyright 2019 Trigger Management & Bookings | Algemene voorwaarden