Nieuw bij Trigger: grunge rock van Ignore!

Wat vinden we bij Trigger van een energieke rockband die het publiek helemaal weet op te stuwen tot een grote kolkende massa? Die met een verfrissende mix van grunge en alternatieve rock de hele zaal laat headbangen en springen? Zo’n band vinden we te gek en nemen we natuurlijk op in ons aanbod! Hartelijk welkom: Ignore!

IGNORE
Deze mannen zijn opgegroeid in de hoogtijdagen van het genre grunge-alternatief, toen de M van MTV nog voor Music stond. Hun optredens zijn een aaneenschakeling van de rockhits vanaf de jaren ’90 tot nu, denk aan Foo Fighters, Nirvana, Bush, Therapy, Rage Against the Machine, Velvet Revolver, The Verve, Queens of the Stone Age, enzovoort.

Nieuwsgierig geworden? Check hier hun webpage!
Boekingen: info@triggerbookings.nl

Share:

Leave a Reply

1 × 3 =

Copyright 2019 Trigger Management & Bookings | Algemene voorwaarden