Daniel Caldèras terug bij Trigger Bookings!

“Een van de beste songwriters die ik ooit heb ontmoet” (Waylon)

Daniel Caldèras is terug bij Trigger Bookings. En daar zijn we supertrots op want Daniel is niet zomaar een muzikant!

Zwarte Cross, Paaspop, Festyland….Daniel Caldèras stond, sinds zijn start in januari 2017, al op diverse grote festivals. In september verscheen zijn eerste EP ‘the Cosmic Blues’ waarvan het nummer ‘Grasping Song’, uit de pen van Caldèras, al eerder uitgebracht werd op single door niemand minder dan Waylon.

Caldèras schuwt zich niet om te experimenteren met diverse muziekstijlen. Zijn sterke vocalen vormen een rode draad door dit geheel, evenals zijn doeltreffende teksten waarin de contrasten van het leven en de zoektocht naar geluk centraal staan.

Live wordt hij bijgestaan door een ijzersterke ritmesectie bestaande uit Hans van de Perre op drums en Raymond Sprenkeler op (contra)bas. Verder vinden we Frits Appel op gitaar en een fenomenale blazerssectie bestaande uit Thom Kooijmans en Stefan Danckaert.

Danny Keetels is een doorgewinterde artiest en al jaren actief als zanger/gitarist in diverse bands. Hij staat vrijwel ieder weekend op het podium met shows door heel Nederland en zo nu en dan ook het buitenland. Hij was o.a. te horen/zien bij RTL 5, 3FM, Q-music, en op grote festivals als Zwarte Cross en Paaspop. Ook schreef hij het nummer Grasping Song, uitgebracht door niemand minder dan Waylon. Daarnaast fungeerde hij als support-act voor Golden Earring, Blof en Rowwen Heze.

Meer informatie? Klik dan hier!credits: Reempix Photography

Share:

Leave a Reply

4 × 3 =

Copyright 2019 Trigger Management & Bookings | Algemene voorwaarden