Nieuw bij Trigger: My Old Suitcase!

Toen we deze jongens voor het eerst zagen, was het direct duidelijk; die horen bij Trigger! We zijn er trots op te kunnen melden dat het akoestische duo My Old Suitcase bij ons getekend heeft.

MY OLD SUITCASE
My Old Suitcase is een akoestisch coverduo dat hun uitgesproken muziekstijl met veel humor weet te brengen. De mannen brengen overal sfeer en hebben de lachers al gauw op hun hand. Verwacht bij deze jongens geen ‘Malle Babbe’, ‘Het is een Nacht’ of ‘Paradise by the Dashboard Light’. Dat is niet hun stijl. My Old Suitcase speelt hits in het genre pop, rock, blues en soul maar vindt ook inspiratie in alternatieve muziek, het stemmige Americana en in de prachtige liedjes die (onbekende) singer/songwriters schrijven.

LOOPSTATION
Hoewel de band maar uit twee personen bestaat, heb je niet het gevoel dat je naar twee personen staat te luisteren. Dat komt omdat er wordt gespeeld met behulp van een loopstation. De bekendste artiest van dit moment die zichzelf ook op deze manier begeleidt, is Ed Sheeran. Het spelen met een loop station is niet zo gemakkelijk als het lijkt; alles valt of staat met de juiste timing. Maar het biedt tegelijkertijd prachtige mogelijkheden om het geluid ‘voller’ te maken. Drums, baslijnen, samples en zelfs zanglijnen zorgen ervoor dat de gespeelde covers verrassend mooi uit de verf komen. Instrumentalist/gitarist Hendrik heeft het tijdens een optreden dan ook behoorlijk druk en dan moet hij ook nog de tweede stem erbij doen! Maar het gaat hem geweldig af en het is een genot om onze eigen “Hendrik Sheeran” bezig te zien met alle instrumenten, pedalen, drums en computers…. Aan Dirk heeft hij in dit geval niet veel, want het enige wat die kan op het gebied van muziek is prachtig zingen…

Het duo verzorgt optredens voor café’s, (tuin/terras)feesten, straatfestivals, instore-optredens, kleine theaters en intieme festivals.

Meer informatie of de setlist bekijken? Check het hier!

Share:
Copyright 2019 Trigger Management & Bookings | Algemene voorwaarden