Live shoot voor Trigger bands!

Goed nieuws voor de bands van Trigger Bookings! Als boekingskantoor zijn we voortdurend aan het netwerken en zoeken we altijd betrouwbare partners. Ons netwerk bestaat niet alleen uit contacten met bands en podia; we hechten minsten zoveel belang aan alle andere professionals in de muziek: stagehands, geluid- en lichttechnici, grafisch ontwerpers, videomakers, drukkerijen, webdesigners en concertfotografen bijvoorbeeld.

Trigger werkt met diverse gewaardeerde fotografen waaronder Erwin Jonkman, Berend Drent, Rob Meijer en sinds kort ook evenementenfotograaf Tim Groeneveld. Om dat te vieren heeft Tim aangeboden om elke Trigger-band eenmalig kosteloze liveshoot aan te bieden bij een optreden in Friesland.* Dat vinden wij super tof! Thanx Tim! Welkom bij het team van Trigger!

Neem alvast een kijkje op de site van Tim: www.timsfotos.nl of check zijn facebookpagina hier.

*) Onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Share:
Copyright 2019 Trigger Management & Bookings | Algemene voorwaarden