Barking Bruce terug bij Trigger!

YES!! Barking Bruce, bekend als winnaar van de Benelux-editie van de Clash Of The Covers 2015, is terug bij Trigger Bookings! Deze populaire Vlaamse coverband combineert stevige grunge, punkrock, hiphop, pop en classic rock met hun eigen energieke stijl van spelen. Een stevige Pearl Jam klassieker wordt moeiteloos afgewisseld met een Beastie Boys track of een dikke hit van Rihanna met een verrassende twist. Je kunt ook U2, Kings Of Leon, Green Day, Blur, Muse en Deus van deze jongens verwachten!
Barking Bruce speelt niet alleen op hoog niveau; ook de podiumpresentatie met veel rook- en lichteffecten is een lust voor het oog.

Ben je nog op zoek naar een energieke coverband voor je evenement of festival? Kijk dan hier voor meer informatie!


Share:
Copyright 2019 Trigger Management & Bookings | Algemene voorwaarden