Pearl Jam-tribute Jeremy tekent bij Trigger!

We hebben er even op moeten wachten, maar dat hadden we er graag over. Eindelijk kunnen we aankondigen dat we een van de meest opvallende en veelbelovende acts in de tributescene aanbieden! En niet voor niks zijn deze jongens zo populair: de energie spat van het podium en het publiek slaat altijd aan tijdens deze show vol klassiekers van… Pearl Jam! Dames en heren; we got Jeremy!!!

JEREMY
Het is juni-1992, Pearl Jam verzorgt een legendarische show op Pinkpop. Tot op heden staat dit optreden bekend als de meest legendarische show uit de geschiedenis van Pinkpop. Die energie, die performance en dat gevoel is de grote inspiratiebron voor de Pearl Jam tributeband ‘Jeremy’. Sinds de zomer van 2015 staan deze 5 ervaren muzikanten op de grote en kleine podia van Nederland, België en Duitsland. Hun doel:  bezoekers dezelfde ‘feel’ geven als Pearl Jam op Pinkpop. Jeremy weet het publiek als geen ander te bespelen en werd hiervoor beloond met een finaleplaats in de landelijke bandwedstrijd ‘Battle of the Tributebands’ in 2016. Een energieke live-performance is met Jeremy gegarandeerd; de band is een absolute “mustsee” voor alle Pearl Jam-liefhebbers!

Meer weten? Klik hier!

Share:

Leave a Reply

zestien − acht =

Copyright 2019 Trigger Management & Bookings | Algemene voorwaarden