Newspaper Taxi sluit aan bij Trigger!

Voor liefhebbers van de Beatles hebben we een heel bijzondere band gecontracteerd. Newspaper Taxi heeft namelijk een frontvrouw!

NEWSPAPER TAXI
De ene keer blijven de muzikanten heel dichtbij de originele songs; de andere keer geven ze een lekkere eigen draai aan de arrangementen. Met veel gevoel voor ambiance zorgt Newspaper taxi ervoor dat je je direct in de jaren zestig waant. Trek je dansschoenen maar aan, want stilzitten is een uitdaging. De band brengt nummers variërend van oude rock ’n roll uit de jaren 50, tot de populaire rocksongs uit de jaren 60 en natuurlijk een heleboel bekende meezingers. Boek Newspaper Taxi op bruiloften, feesten,  in kroegen of zalen. Of als je liever een intiemer concert wilt, in de huiskamer!

Meer informatie, klik hier!

Share:
Copyright 2019 Trigger Management & Bookings | Algemene voorwaarden