Nieuw bij Trigger: Doe Maar Een Liedje!

Was jij er ook zo kapot van toen Doe Maar in 1984 plotseling stopte? De meest populaire Nederpop band uit de geschiedenis trok jarenlang volle zalen en tenten en scoorde de ene na de andere hit. Smoorverliefd, De Bom, Belle Helene, Pa, 32 Jaar, Is Dit Alles; duizenden fans zongen de nummers woord voor woord mee. En zelfs nu, jaren nadat de band haar afscheidsconcert hield, staan de met ska en reggae doordrenkte meezingers van Doe Maar nog hoog op het wensenlijstje van menig festival en tentfeest.

Vanaf nu hoef je niet meer te zoeken naar de Doe Maar-tribute die jouw tent op de kop zet, want die boek je voortaan natuurlijk bij Trigger. Met trots presenteren wij de enthousiaste en energieke formatie Doe Maar Een Liedje!

Meer lezen? Check de band hier!

Share:
Copyright 2019 Trigger Management & Bookings | Algemene voorwaarden