Level 42 Experience tekent bij Trigger Bookings!

Voor alle fans van Level 42 die er maar geen genoeg van kunnen krijgen, is de band Level 42 Experience een absolute must-see. Eyecatcher van de show is L’dia on Bass; een van Nederlands grootste funky basssistes. Ze speelt ‘in the pocket’ en past diverse technieken toe zoals slappen, fingerstyle en accoorden. Ze groovet als geen ander en haar vocalen zijn loepzuiver en soulvol: “straight from the heart”. L’dia On Bass tourde met diverse grote theatershows en speelde met artiesten als Larry Graham, Berget Lewis, Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis en Edsilia Rombley.

De Level 42 Experience bestaat verder uit een drietal  zeer gewaardeerde beroepsmuzikanten uit de top van de Nederlandse muziekindustrie: Sietse Huisman, Jeffrey Smith en Johan Schlecht. Deze tribute  staat dan ook garant voor een indrukwekkend concert waarin alle klassiekers van Level 42 de revue passeren!

Meer informatie? Klik hier!

Foto: Carla van Hoorn

Share:
Copyright 2019 Trigger Management & Bookings | Algemene voorwaarden