R U Kiddin Me?!

Anouk-tribute sluit aan bij Trigger Bookings!

Nobody’s wife, Searching, Girl en Jerusalem zijn jouw favorieten? Dan zit je goed bij Trigger, want vanaf heden kun je de indrukwekkende Anouk-tribute R U Kiddin’Me bij ons boeken! De band speelt op grote en kleine podia en kan een avondvullend programma verzorgen.

R U Kiddin’ Me is een opvallende professionele Anouk-tributeband die momenteel flink aan de weg timmert. Frontlady van de band is Sonja Snoodijk. Met haar krachtige en gepassioneerde stem, die uiterst dichtbij het origineel komt, weet ze menig Anouk-fan te imponeren. Stevige rocknummers en gevoelige ballads wisselen elkaar af in deze indrukwekkende ode aan Anouk!


Meer info? Check de band hier!

Foto: Jan Lenting

Share:
Copyright 2019 Trigger Management & Bookings | Algemene voorwaarden