Rockagency voor tribute- & coverbands

Trigger is een rockagency met een frisse kijk op zaken. No-nonsens, transparant, korte lijnen en een actieve opstelling.

 • podia betalen geen bookersfee!
 • PR-ondersteuning voor bands
 • bandontwikkeling
 • persoonlijk en betrokken

Kortom: een ervaren en betrouwbaar rockagency met kwalitatief hoogwaarde acts!

Boys Named Sue – Johnny Cash tribute  (fotocredits: Gerben Duijster)

bands & artiesten

Koyle

Rock Coverband (BE)

RU2

Tribute to U2

Exile Rolling Stones

Tribute to Rolling Stones

R U Kiddin’ Me

Tribute to Anouk

Wat zeggen anderen over Trigger Bookings?

 • ``Samenwerken met Trigger is ons altijd goed bevallen. Professionaliteit en pro-actief meedenken heeft geleid tot succesvolle events.``
  Wietze Meetsma
  programmeur Poppodium Neushoorn
 • “Mijn ervaring met Trigger Management en Bookings is altijd zeer goed geweest: punctueel, enthousiast, duidelijk en goed georganiseerd. Zeer prettig om mee samen te werken.”
  Willem de Vries
  Omrop Fryslân Radio/TV
 • “Ik heb Trigger Bookings leren kennen vanuit mijn rol als manager, waarbij Bianca als adviseur/bandcoach met ons aan een project werkte. Vanuit die functie heeft zij het project naar een hoger niveau gebracht. Mede door haar kennis van zaken, haar relaties en haar creativiteit verliep het project vlekkeloos. Daarnaast is Bianca iemand met oog voor detail en altijd alert op de juridische aspecten en valkuilen. Ik was blij met haar kennis, en vond het zeer fijn om met haar samen te werken.”
  Marco van Blokland – gitarist Quotation
  Artiest
 • “Het is prettig samenwerken met Trigger Bookings. Goeie tribute bands boeken op een no nonsense manier, zonder poespas en kapsones. Het kon wel een Friezin zijn...”
  Gerwin Dokter
  uitbater Café het Raadhuys
 • “Ik heb Bianca van Trigger Bookings leren kennen als hoofdverantwoordelijke is het organiseren van evenementen. Ze overziet en organiseert het geheel zeer goed, van contractuele zaken tot en met de logistiek van consumpties. Ze weet alle betrokkenen op een effectieve en aangename wijze aan te sturen met duidelijke instructies. Het eindresultaat was telkens een geslaagd evenement zonder onaangename verrassingen.”
  Bert Munk – bassist British Fame en State Of Hart
  Artiest
 • Het is altijd fijn werken met Trigger, ze weten wat ze willen en ik weet wat ik moet leveren. Geen gedoe, lekker duidelijk en ze staan altijd open voor je mening.
  Rob Meijer
  concertfotograaf
 • Voor een optreden ga ik naar Trigger Management , Bianca Wijnsma. Altijd prima geregeld en waar voor je geld. Afspraken worden altijd nagekomen.
  Jan Hendrik Jager
  uitbater Sportcafé Middelzee, Bolsward
 • “We werken al geruime tijd samen met Triggerbookings en tot volle tevredenheid. Heldere en duidelijke afspraken zodat alle partijen weten waar ze aan toe zijn zonder de menselijke maat te missen. Voor andere gegadigden: een aanrader.”
  Paul Baars
  bassist The Troopers

Waar vind je onze bands?

concertagenda

Hoe werkt Trigger Bookings?

Trigger Bookings is anders. Een organisatie met lef. Waarom? Wij durven het aan om open en transparant te werken. Podia betalen geen boekersfee en als band weet je precies wat er voor je betaald is. We hebben een actieve opstelling. We onderhouden niet alleen ons netwerk maar stappen ook graag op nieuwe podia af. We werken op betrokken en persoonlijke wijze. We kennen al onze bands en weten wat er speelt. En van die kennis profiteren de podia! We ondersteunen onze bands op diverse gebieden omdat we allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: kwalitatief goede optredens en groei! Actief, helder, betrokken en betrouwbaar; dat is Trigger!

R U Kiddin Me?!

Anouk-tribute sluit aan bij Trigger Bookings! Nobody’s wife, Searching, Girl en Jerusalem zijn jouw favorieten? Dan zit je…

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte alle optredens, de aanbiedingen die je niet wilt missen en het laatste nieuws van de bands! Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Trigger. Dat doe je eenvoudig door een mailtje te sturen naar info@triggerbookings.nl !
Copyright 2019 Trigger Management & Bookings | Algemene voorwaarden