Bezoek de website:
http://www.damagedjustice.nl

Damaged Justice

Populaire Metallica-tribute bestormt de podia in binnen- en buitenland!

Metallica-tributeband Damaged Justice timmert hard aan de weg. Samen met een productieteam ontwikkelden de rockers een XL-show waarin behalve een subliem geluid ook veel aandacht besteed wordt aan de visuele aspecten.

Damaged Justice is de band die regelmatig een van de beste, zo niet dé Metallica-tribute band van Nederland wordt genoemd. De ervaren muzikanten spelen niet alleen Metallica, ze léven Metallica!
Begonnen op hun 11e, spelen ze inmiddels met een aan perfectionisme grenzende precizie en vol passie en overgave, de nummers van hun grote idolen. De explosieve muziek, energieke podiumpresentatie, de indrukwekkende licht- en geluidsshow en het populaire repertoire spreken een breed publiek aan en doen oude tijden herleven.

De rockers van deze zalen- en festivalband bestormen het ene na het andere podium in binnen- maar inmiddels ook buitenland. Dicky Woodstock, Oerrock, Dokkem Open Air, Stonehenge, De Veenhoop, Frogrock, Waldpyktreffen, SteenGoed Festival, FreezeForze; maar ook vele motorclub-feesten en grote evenementen; deze ervaren Metallica-virtuozen draaien nergens hun hand voor om. “For Whom The Bell Tolls, Seek & Destroy, One, Enter Sandman, Master of Puppets” en nog veel meer klassiekers passeren de revue in een rockshow van formaat!

(Foto's links: 1, 4, 5. Erwin Jonkman 2,3 Berend Drent. Foto's header: 1 + 3 Berend Drent 2. Erwin Jonkman)

Agenda

Damaged Justice
06-04-2019 - Legends Of Rock: Het Podium - Hoogeveen

Damaged Justice
20-04-2019 - Tramwerkplaats, Winschoten

Damaged Justice
11-05-2019 - Saza Porthal, Doetinchem (Legends Of Rock Tribute Festival XL)