Visie en werkwijze

Trigger Management is anders. Een organisatie met lef. En dat dat gewaardeerd wordt blijkt wel uit de namen van onze opdrachtgevers in binnen- en buitenland (zie “referenties”).

Waarin zijn wij anders?

WERKWIJZE
Trigger Bookings handelt als een bemiddelingskantoor in opdracht van de band. De inhoud en voorwaarden voor deze dienstverlening zijn vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst tussen de band en Trigger Bookings. De opdrachtgever (het podium) sluit een overeenkomst met de band en betaalt rechtstreeks aan de band. Trigger Bookings verzorgt het tot stand komen van deze overeenkomst als
vertegenwoordiger en in opdracht van de band. (Zie ook onze Algemene Voorwaarden).

GEEN BOOKERSFEE
Bij ons betaalt de opdrachtgever slechts de prijs voor de band, geen bookersfee. En toch geniet het podium van de voordelen van een
bemiddelingskantoor (ondersteuning bij uitval van een band, een correcte zakelijke afhandeling enz). Dat kan omdat wij werken voor de bands.

TRANSPARANTE PRIJZEN
Als band hoef je je niet af te vragen wat de opdrachtgever werkelijk betaalt voor je optreden; elke band int zijn gage zelf! Transparantie en vertrouwen als basis voor een langdurige maar vooral eerlijke samenwerking met alle partijen!

KWALITEITSBEWAKING EN ONTWIKKELING
Wij bieden onze exclusieve bands niet alleen optredens, maar ook conceptontwikkeling, PR-ondersteuning en coaching op alle gewenste fronten, kortom: voortdurende ontwikkeling naar meer bekendheid en optredens. Wij gaan voor lange termijn doelen en structurele samenwerking. Dat betekent voor de podia dat men zeker kan zijn van kwalitatief goede bands met ambitie en een professionele houding.

EEN BAND VOOR GROTE EN KLEINE PODIA
Wij richten ons niet uitsluitend op commerciƫle podia, maar laten de bands profiteren van een groot netwerk aan festivals, lokale en regionale radiostations en grote en kleine poppodia door heel Nederland. Wij gunnen elk podium een band van niveau en bieden programmeurs dan ook mogelijkheden in verschillende prijscategorieƫn.

PERSOONLIJKE BETROKKENHEID
Wij houden ons bestand bewust klein omdat we werken op een persoonlijke wijze. Wij kennen de bands en weten wat er speelt. Daardoor komt u als opdrachtgever niet gauw voor verrassingen te staan.

NIET ALLEEN COVERBANDS
Trigger werkt vooral met stevige rockbands aangevuld met pop- en bluesbands. Wij bieden niet alleen de coverbands een kans, maar ook de tribute-bands en niet te vergeten getalenteerde eigen werk-bands die net zo goed een podium verdienen.

Daarom is Trigger Management anders. En daarom is het die organisatie met lef. Wij spelen open kaart met alle betrokkenen met als enige doel de mooiste deals voor zowel de programmeurs als onze bands!

Share:
Copyright 2019 Trigger Management & Bookings | Algemene voorwaarden