tribute to Johnny Cash

Boys Named Sue

Everybody loves Cash! Boys named Sue is dè Cash tributeband van Nederland. Jong en oud zingen de liedjes van Cash mee. Met hun energie en enthousiasme maken de 5 ras-muzikanten van ieder optreden één groot feest. De band speelt overal: cafés, festivals, theaters, bruiloften en partijen.

Boys named Sue speelt de liedjes van Cash niet klakkeloos na. Johnny Cash is uniek, bijzonder en niet te imiteren. Echter, de energie, opwinding, rebellie en ontroering die Cash opriep, die kun je terugvinden bij een Boys named Sue optreden. Alsof je erbij was!

Deze mannen, die allang geen boys meer zijn, weten waar ze mee bezig zijn. De band bestaat sinds 2001 en is daarmee de langstlopende tributeband voor Johnny Cash. Zij laten alle facetten van Johnny Cash horen: de country-Cash, de rockende Cash, de Gospel-Cash en de American Recordings-Cash. Herleef de bepalende rock, gospel en country van onze gezamenlijke held. Want: everybody loves Cash!

THEATERSHOW I’VE BEEN EVERYWHERE

“I’ve been everywhere” is de naam van de veelbelovende eerste theatershow van de Boys. In deze show draait alles om de trein. Waarmee kun je immers beter door de muzikale wereld van Johnny Cash reizen? De Boys Named Sue nemen hun gasten mee op reis.
Ontdek het verhaal achter de liedjes. De reis zal soms rustig en harmonieus zijn, zodat je achterover kunt leunen en genieten van de ondergaande zon. Maar op andere momenten is de reis juist ritmisch en opzwepend. I’ve Been Everywhere is een bijzondere reis en een must voor alle Cash liefhebbers!

Paul Schothorst: Drums

Titus van der Bragt: Bassgitaar

Danny Vlaspoel: Electrisch Gitaar

Richard Hakkenes: Akoestisch gitaar en zang

Wouter van der Spek: Akoestisch gitaar en zang

Copyright 2019 Trigger Management & Bookings | Algemene voorwaarden