Grunge Rock Covers

Ignore

Follow:

De muziek van Ignore is een verfrissende mix van grunge en alternatieve rock. Je merkt dat deze mannen zijn opgegroeid in de hoogtijdagen van dit genre, toen de M van MTV nog voor Music stond. Ze zijn groot geworden met bands als Foo Fighters, Nirvana, Bush, Therapy, Rage Against the Machine, Velvet Revolver, The Verve, Queens of the Stone Age, enzovoort.

De ervaren muzikanten van Ignore combineren hun voorliefde voor rock uit de jaren negentig met de alternatieve muziek uit het heden. Op het podium komen natuurlijk de grote hits en bekende anthems voorbij, maar Ignore is er ook niet bang voor om de diepte in te gaan en het publiek te trakteren op deep cuts en underground albumtracks.

Door de ervaring met en liefde voor grunge en alternatieve rock, gecombineerd met de beleving en kwaliteit van de muzikanten, geeft Ignore keer op keer een knallende en energieke show af.  Ignore staat klaar om met jullie te headbangen, te springen en helemaal los te gaan. Ignore moet je niet alleen horen, Ignore moet je beleven!

Fotocredits: Jeske van Straalen-Slegers/ Susanne Knevel

Live

Video

Copyright 2019 Trigger Management & Bookings | Algemene voorwaarden