Level 42 Experience

Follow:

Level 42 is een Britse jazzfunk-groep rond Mark King (basgitaar) en Mike Lindup (keyboard). Hun grootste hits scoorden ze in de jaren 80 met de nummers Love Games, Lessons in Love, It’s Over, To Be with You Again, Running in the Family en Heaven in My Hands.

Voor alle fans van Level 42 die er maar geen genoeg van kunnen krijgen, is de band Level 42 Experience een absolute must-see. Eyecatcher van de show is L’dia on Bass; een van Nederlands grootste funky basssistes. Ze speelt ‘in the pocket’ en past diverse technieken toe zoals slappen, fingerstyle en accoorden. Ze groovet als geen ander en haar vocalen zijn loepzuiver en soulvol: “straight from the heart”. L’dia On Bass tourde met diverse grote theatershows en speelde met artiesten als Larry Graham, Berget Lewis, Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis en Edsilia Rombley.

De Level 42 Experience bestaat verder uit een drietal  zeer gewaardeerde beroepsmuzikanten uit de top van de Nederlandse muziekindustrie: Sietse Huisman, Jeffrey Smith en Johan Schlecht. Deze tribute  staat dan ook garant voor een indrukwekkend concert waarin alle klassiekers van Level 42 de revue passeren!

fotocredits: Photopuma | Carla Van Hoorn | Pablo ter Borg

Video

Copyright 2019 Trigger Management & Bookings | Algemene voorwaarden