Little Cash

Follow:

Johnny Cash is legendarisch. De Amerikaanse singer-songwriter, gitarist, acteur en auteur verkocht meer dan 90 miljoen platen wereldwijd. Van country tot rock and roll, van rockabilly tot blues, folk en gospel; de klassiekers van Johnny Cash zijn nog altijd sfeermakers op festivals, in zalen en café’s.

Krzysztof Groen, frontman van Little Cash, is de personificatie van een oude ziel in een jong lichaam. Op zijn twaalfde pakte deze jonge countryliefhebber de gitaar ter hand en een jaar later zong hij, begeleid door zichzelf, de sterren van de hemel met werk van onder anderen Johnny Cash en Willie Nelson.
Sinds 2015 maakt hij furore met Little Cash. Deze band speelt op overtuigende wijze de mooiste songs van hun idool Johnny Cash maar ook klassiekers van onder meer Waylon Jennings en Janis Joplin. Little Cash speelt veelvuldig op zowel grote en kleine podia en is de ideale act voor de gezellige uurtjes in café’s, kroegen en op terrassen, maar ook een geweldige act voor festivals en evenementen!

Live

Video

Copyright 2019 Trigger Management & Bookings | Algemene voorwaarden